Krepšelis
Susisiekite

Į klausimus atsakome telefonu:

+370 643 22220

arba el. paštu:

[email protected]

13 990,00 €
Kiekis
Pridėti prie pageidavimų

Taurusis metalas
Baltas Auksas
Praba
750
Dirbinio svoris gramais
3.36
Centrinis brangakmenis
Deimantas/Briliantas
Centrinio brangakmenio svoris karatais
0.90
Centrinio brangakmenio švarumas
VVS2
Centrinio brangakmenio spalva
W
AT0017
* Žiedo dydis
Pasirinkite žiedo dydį
Atsiliepimai
Mes įsipareigoję užtikrinti, kad būtumėte patenkintas savo pasirinkimu, jeigu Jūsų netenkina įsigytas gaminys, galite grąžinti prekę su nepažeistu sertifikatu per 30 dienų.
Mes tvirtai pasitikime mūsų papuošalų kokybe ir suteikiame dešimties metų garantiją visiems mūsų produktams. Mūsų meistrai kiekvieną užsakymą gamina labai rūpestingai nuo pirmos akimirkos. Džiaukitės profesionalaus šedevro kokybe ir jauskitės užtikrinti, jog Jūsų unikalaus dizaino papuošalai bus su Jumis amžinai.
Visi mūsų produktai atidžiai patikrinami Lietuvos ar užsienio šalių licenzijuotų ekspertų ir parduodami su valstybiniais, tarptautinį pripažinimą turinčiais sertifikatais.
Mes esame gamintojai, dalyvaujantys kiekviename etape, nuo brangakmenio įsigijimo, pirmo pieštuko prisilietimo prie popieriaus lapo, iki produkto perdavimo klientui. Atsiribodami nuo perpardavinėtojų ir prašmatnių parduotuvių sugebame pateikti žemas kainas savo klientams.
Norint išlaikyti staigmeną paslaptyje, dažnai sunku sužinoti tikslų žiedo dydį, todėl įsigijus netinkamo dydžio žiedą Diamantė įsipareigoja pirmą kartą nemokamai pakoreguoti dydį per 60 dienų nuo prekės gavimo.
Suprantame, kad dažnai papuošalai įteikiami suplanavus datą, todėl esame atsakingi už prekės pristatymą laiku. Klientui susisiekus su mūsų aptarnavimo skyriumi prekė Jus gali pasiekti Lietuvoje ir tą pačią dieną, arba galite atsiimti iš karto mūsų salonuose Vilniuje ar Kaune. Todėl be rūpesčių galite užsiimti sužadėtuvių, vestuvių ar kitos šventės organizavimu. Siuntimas Lietuvoje su kurjerio paslauga "įteikimas į rankas" jums nieko nekainuos. Užsienyje nemokamas pristatymas, kai prekės kaina ne mažesnė kaip 290 eurų. Taip pat Lietuvoje galima apmokėti kurjeriui (paslaugos kaina 3€) atsiimant prekę grynais pinigais arba bankine kortele.
Gamyboje naudojame tik geriausios kokybės metalus ir brangakmenius be alergenų. Mūsų tikslas - tai užtikrinti, kad papuošalas ne tik gerai atrodytų, bet ir būtų patogus nešioti.

Kitos prekės toje pačioje kategorijoje

Geriausią naršymo patirtį užtikrina tinklapyje naudojami slapukai.