Krepšelis
Susisiekite

Į klausimus atsakome telefonu:

+370 643 22220

arba el. paštu:

[email protected]

Biudžetas – nesvarbus. Svarbu, kad jis taptų investicija
   2024-04-08     Juvelyrika
Biudžetas – nesvarbus. Svarbu, kad jis taptų investicija

Juvelyrikos kainą lemia keli svarbūs faktoriai: metalas, brangakmeniai, jų dydis, švarumas ir formos, pardavėjo antkainis.

Skirtingai nuo menkaverčių metalų (tarp jų galiu priskirti sidabrą) ir jų lydinių, aukso ir platinos juvelyrika nerūdija, nėra pažeidžiama vandens ir nekeičia spalvos.

Ne visi brangakmeniai, naudojami juvelyrikoje, yra ypač vertingi. Pavyzdžiui, laboratorijoje sukurti deimantai gali būti 50-70% pigesni nei iškastiniai. Be to, vertinant ir tikrą deimantą, svarbus aukštas švarumas bei taisyklingas apdirbimas. Svarbu, kad juvelyrinis gaminys būtų sertifikuotas, o deimantas turėtų suteiktą numerį GIA registre.

„Diamante“ tikslas – kurti juvelyrinius gaminius, kurie taptų investicija. Tai – rankomis projektuoti ir sukurti juvelyriniai kūriniai iš vertingųjų metalų ir brangakmenių. Kiekvienas juvelyrinis dirbinys turi sertifikatą. Kiekvienas deimantas – tik VS ir aukštesnio švarumo. 0,2 ir daugiau karatų deimantai turi priskirtą unikalų GIA numerį, kuris yra pripažįstamas tarptautiniu mastu. Taigi, nesvarbu, ar juvelyrinis dirbinys kainuoja kelis šimtus, ar kelis tūkstančius – mes garantuojame, kad jis taps investicija.

Geriausią naršymo patirtį užtikrina tinklapyje naudojami slapukai.