Krepšelis
Susisiekite

Į klausimus atsakome telefonu:

+370 643 22220

arba el. paštu:

[email protected]

Sužadėtuvės: sukurti įsimintiną dieną
   2023-12-06     Juvelyrika
Sužadėtuvės: sukurti įsimintiną dieną

Tradiciškai sužadėtuvių žiedą pasiūlo vyras. Šiandien mums nebekelia nuostabos, kai įsigyjami du žiedai, norint pasižadėjimo simbolius nešioti lygiaverčiai. Kad ir kaip viskas vyks, turime keletą patarimų, kad šis įvykis taptų įsimintinas.

1. Sukurkite progą. Kad paliktumėte gilų įspūdį, svarbu kad įvykis būtų netikėtas arba ypatingomis aplinkybėmis. Dažniausiai poros pasiperša kelionėse, tačiau staigmena gali tapti ir siurprizas kasdienybėje, pavyzdžiui, žiedas ant torto po kasdienės vakarienės.

2. Jei tėvai tradiciški, pakvieskite vakarienės ir paprašykite jų sutikimo. Taip vyras gali užsitarnauti pagarbą, be to, kartais tradicijų laikytis tiesiog malonu.

3. Prašykite pagalbos. Kartais sudėtinga sukurti progą sužadėtuvėms savarankiškai. Draugai arba tėvai mielai padeda, o tai leidžia atsipalaiduoti ir susitelkti į tai, kas svarbiausia.

4. Apgalvokite, ką sakysite. Svarbi ir įžanga ir tai, ką pasakysite po „Ar tekėsi už manęs?“ Visa tai liks atmintyje visą gyvenimą.

5. Atsipalaiduokite. Tikriausiai esate tikras dėl atsakymo, todėl svarbiausia – išlikti savimi. Tiesa, truputis jaudulio irgi puošia.

Geriausią naršymo patirtį užtikrina tinklapyje naudojami slapukai.